NaslovnaUlogujte seUčlanite se
 

Uvecanje Penisa

Uskoro sa vama.

Uvecanje Penisa

Da li je veličina penisa bitna?

Velicina Penisa

Ma koliko se trudili da to negiramo - JESTE! Retko koja žena će javno priznati da joj je veličina muškog polnog organa bitna, ali mnogobrojne ankete, kako u svetu, tako i kod nas, govore da su veliki i debeo penis jako poželjni, čak i odlučujući faktor kod seksualnog zadovoljenja žena. Jednostavno, žena se oseća ispunjenijom tokom seksualnog odnosa, pojačava se pritisak na unutrašnje zidove vagine i dodirna površina. Da ne spominjemo osetljiva mesta koja možete doseći samo velikim penisom.

Da li želite da budete u društvu "velikana"? Nema problema! Naš metod je proveren, neinvazivan i jako uspešan što govore hiljade zadovoljnih korisnika.

Uz vežbe do uspeha

Nemojte sebe izlagati rizicima koje donose medikamenti, operacije i razni ekstenderi! Postoji jednostavan način za povećanje penisa i kvaliteta erekcije a to su odgovarajuće vežbe koje možete svakodnevno praktikovati i biti svedok rezultata! Mens Sana In Corpore Sano - U zdravom telu, zdrav duh, a isto se može reći i za vaš penis. Verovali ili ne i njemu je potrebna vežba da bi ojačao i porastao

UVEĆANJE PENISA ZA 2-5 CENTIMETARA U ROKU OD 3-4 MESECA NIJE PLOD MAŠTE - ISKUSTVA DRUGIH GOVORE TOME U PRILOG!

Prosečna Veličina Penisa

Dok se rezultati medicinskih istraživanja donekle razlikuju, pogotovo u zavisnosti od grupe ispitanika ( poznato je da Azijati imaju kraće polne organe dok Afrikanci imaju znatno duže od proseka) konsenzus je da je prosečna dužina muškog polnog organa tokom erekcije 13-16cm dok je prosečan obim 12-13.5cm. Istraživanja vršena u Srbiji tokom 2007. godine nad 40 slučajno izabranih muških osoba dovela su do prosečnih rezultata od 14-16.5cm dužina i 13.2cm obim. Za varijaciju u dužini penisa je odgovorna nekonzistentna erekcija, odnosno nemogućnost da ispitanik više puta zaredom ostvari isti kvalitet erekcije.

Kompleksi I Impotencija

Kod muškaraca se zbog male veličine penisa često javlja kompleks koji nije neopravdan. Za seksualno zadovoljenje partnerke, jako je bitna dužina, obim a i cvrstoća penisa prilikom erekcije radi značajnije stimulacije erogenih zona. Usled kompleksa veličine često dolazi do problema sa impotencijom - osoba nesigurna u sebe ima problema da ostvari i održi dovoljnu erekciju što znači još manji i mlitaviji ud prilikom snošaja i jednostavno, stvari kreću silaznom putanjom vodeći sve lošijem i ređem seksualnom životu i ne retko, raskidu s partnerom. Ne gubite nadu!

Šta Je To Erekcija

Povecajte Penis

Erekcija je fiziološka pojava tokom koje dolazi do povećanja veličine i krutosti muškog polnog organa pod uticajem priliva krvi u sunđerasto tkivo cevastog oblika koje se proteže dužinom penisa poznatog kao corpora cavernosa. Do nje dolazi pod uticajem psiholoških stimulansa kao što je seksualna nadraženost a može se javiti i tokom sna kao i prilikom mokrenja. Uloga erekcije je omogućavanje uspešnog polnog odnosa. Od osobe do osobe varira i jačina erekcije odnosno krutost penisa koja može biti izuzetno velika sa polnim organom u gotovo vertikalnom položaju, do jako slabe, mlitave i problematične koja na kraju najčešče dovodi do impotencije usled indukovanih psiholoških problema.

Kako vežbe utiču na tkivo corpora cavernosa? Ispravnim vežbanjem utičete na bolju prokrvljenost sunđerastog tkiva tako što povećavate elastičnost i veličinu arterija koje snabdevaju corpus cavernosum krvlju. Takođe pospešujete regeneraciju ćelija tkiva i njihov porast što sve dovodi do intenzivnije erekcije i uvećanja penisa. Pored toga, jačanjem PC (pubococcygeus) mišića, steći ćete kontrolu nad ejakulacijom, tj. sprečiti preuranjenu ejakulaciju.

Šta Možete Postići Našim Vežbama Za Veliki Penis?

Povecajte Penis